USB Dviračio Priekinis Galinis Žibintas Nustatyti 4 Režimai 350mAh MTB Kelių Dviračių Šviesų Žibintas + 6 Režimai 230mAh Dviračių Uodegos Šviesos

€11.43 €14.29
  • w71085
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


USB Dviračio Priekinis Galinis Žibintas Nustatyti 4 Režimai 350mAh MTB Kelių Dviračių Šviesų Žibintas + 6 Režimai 230mAh Dviračių Uodegos Šviesos Savybės: 1. USB įkraunama ličio polimero baterija: priekinis žibintas yra įmontuotas 350MAH polimero ličio baterija, ir galinės šviesos turi 230MAH polimero ličio baterija.Jie turi tik 1-2 valandas, o visiškai įkrautas.Yra paslėptas USB įkrovimo lizdas šone prietaisas, kurį galima prijungti prie kompiuterių ir kitų USB prietaisų greito įkrovimo. 2. Priekinės šviesos: priekinis žibintas naudoja 2 LH351B šviesos Diodai, aukštos galios gamina 300 liumenų šviesumo, 4 unikalų ryškumo lygiai (aukštas, vidutinis, žemas, strobe) ir atminties funkcija.Ilgiausias važiavimo laikas, mažai režimas yra 10 valandų.Galite spustelėti mygtuką norėdami perjungti režimus, kiek reikia, ir paspauskite ir palaikykite maždaug 1 sekundę jį išjungti.Priekinės šviesos dviračių dega apšviesti kelių priešais dviratį. 3. Galinis žibintas: galinės šviesos turi 14-ultra ryškūs Led, 6 unikalų ryškumo lygiai (aukštas/vidutinis/žemas ryškumą, greitas/vidutinis/lėtas mirksi) ir atminties funkcija.Ilgiausias važiavimo laikas, mažai režimas yra 12 valandų.Galite spustelėti mygtuką norėdami perjungti režimus, kiek reikia, ir paspauskite ir palaikykite maždaug 1 sekundę uždaryti.Uodegos šviesos primena vairuotojas iš paskos per LED uodega, atsižvelgiant į savo dviratį, ir taip gerinti saugumą jojimo naktį. 4. Patvarus IPX5 atsparumas vandeniui: kartu su pažangių IPX5 atsparumas vandeniui ir dulkėms technologija, tinka bet kokiomis oro sąlygomis.USB sąsaja yra padengta vandeniui ir dulkėms silikono, kuris gali geriau imti dviračio šviesos, ir taip efektyviai pratęsti jos tarnavimo laiką. 5. Lengvo montavimo ir išmontavimo: Be jokių įrankių, žibintai yra lengva įdiegti ir pašalinti, lengvai prispaustas ir patikimai pritvirtintas, ir ar jis yra pėsčiomis šunų, važiuoti dviračiu, riedučiais, žygiai, motociklą, tai super šviesus saugos apšvietimas gali užtikrinti savo saugumą .Specifikacija: Spalva: Juoda Medžiaga: PC+ABS Gaminio dydis: 43.5*30*27mm Produkto svoris: apie 87G (įskaitant pakuotę) Naudoti šviesos šaltinis: priekiniai šviesa balta šviesa (2 LH351B LED), galinis žibintas raudonas šviesos (14 LED) Įkrovimo būdas: USB įkrovimo Lempos ryškumas: 300 liumenų priekiniai žibintai, 20 liumenų užpakaliniai žibintai Įkrovimo laikas: apie 1-2 val Baterijos talpa: priekinių žibintų 350mah polimero ličio baterija, uodegos šviesos 230mah polimero ličio baterija Priekiniai šviesos režimas: aukštas šviesos 3h, vidutinio šviesos 5h, mažai šviesos 10h, greitas flash 8h Uodegos šviesos režimas: pažymėkite 3h, vidutinės trukmės šviesos 6h, mažai šviesos 12h, lėtai flash 10h-double flash 12h-greitas flash 10h Vandeniui klasė: IPX5 atsparumas vandeniui dokumentų Paketą sudaro: 1 * Dviračių uodegos šviesos 1 * Dviračio Priekinis žibintas 2 * USB laidas 2 * Dirželis bazės

Mokėjimo

1)Mes priimame Alipay.Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą, sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3)Jei galite,/'t check out iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

Pastaba: Jei jūs nusprendėte pirkti prekę,prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galime išsiųsti jums greičiau.

Siuntos Garantija

12 mėnesių gamyba/s garantija už gaminius su trūkumais, derinimo.

Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis.

Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantijos prriod.

Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

100% Realios Nuotraukos.

Apie Muitus

Tai priklauso nuo Muitų politiką savo šalyje, jums gali būti reikalaujama sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.Tačiau paprastai jums nereikia kovoti su šia problema.

Grąžinamųjų Išmokų Grąžinimo

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti


  • Prekės Pavadinimas: WasaFire
  • Modelio Numeris: PBTRC1741
  • Montavimo Rodymas: rankenos
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: stilingas dviratis priekinis žibintas, žibintai, dviračių indukcijos, baterija wasafire, mažųjų dviračių šalmas led šviesos, katerių ciklas, bicycl lempos, dviračio šviesos, corvette priekis, dviračių priekinis atšvaitas.

Princesrosana
2021-01-30
5/5
Good product. To see the use
Shlp Psk2
2021-01-08
3/5
The front light has no flashing function. In products described stands that the front light a flashing function. The front light has no flashing function. The product description states that the front light flashes.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai