Nuotolinio įkrovos konversijos kabelis,ARRI Alexa Mini Kamera, Maitinimo Kabelis,ilgis 2M

€16.58 €20.72
  • w73216
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Mes esame įsipareigoję visi produktai, mes dirbame, yra kvalifikuoti, aukštos kokybės.Mes garantuojame, kad kiekvieno užsakymo gali būti sėkmingai pristatytas į jūsų rankas.Prašome būti tikri, pirkti.

Produkto Savybės

Kiekvienas kabelis buvo išbandyti ir įsitikinti, kad nėra trumpo jungimo ,nr. galimo skilimo problemų iki pristatymo, ir joje workes labai!

Custom Ilgis: kiti ilgis kabeliai,mes galėtų pritaikyti su juo,prašome pastaba žodžiai arba susisiekite su manimi

Transporto informacija: A: Visi jūsų užsakymai bet kuriuo metu, krovinių sekimo numerį savo stebėjimo.Nesvarbu, kiek jums pirkti.B: Bet užsakymams virš USD $ 200, mes atsiųsime jums prekes, DHL, greičiausiai gali pasiekti jus per 5 dienas.USD $ 200 užsakymų, mes atsiųsime jums prekes, siuntinių trunka apie 10-18 dienų.Jei savo užsakymo vertė USD $ 200, ir norite, kad laivas DHL, prašome pasirinkti, DHL shipping būdu, jūs tik turite sumokėti dalį krovinių, ačiū, kad atvykai, prašome pasirinkti bet kurį gaminį, jums reikia, ačiū.


  • Prekės Pavadinimas: SZJELEN
  • Modelio Numeris: ARRI MINI XT su RS


Žymos: kamera tuya, kabelio iboot, cam "google" pradinis, architektas pen, arris remote controler, arri rosett, umf kabelis, alexa mini, kodavimo arris, remot "samsung smart tv".

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai