Originalus Įgaliotas Autentiški Lydinio Traukti Atgal, 1:18 Honda Crv Cr-v Visureigis Klasikinis Žaislas, Modeliai Kalėdų/gimtadienio Dovana, Surinkimo

€65.48
  • w74771
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Dovanos:

Produkto informacija:

Originalus Įgaliotas Autentiški lydinio Traukti Atgal, 1:18 Honda CRV VISUREIGIS Klasikinis žaislas, modeliai kalėdų/Gimtadienio dovana, surinkimo

Žalias Medžiaga: Cinko Lydinio+ABS

Priekinių ir galinių ratų pakaba.

Durų Openable

Variklio Openable,sudėtinės dalys, variklis gali būti aiškiai matomas.

Autentiškos interjero ir eksterjero detalės.

Vairo ir priekiniai ratai yra susiję pasuko

Prabangus apdailos

Eco-Friendly Tapyba

Gaminio Dydis:260mm*100mm*90mm

DUK

1.Kas yra Diecast Modelis?

Diecast Modelis reiškia bet kokį Kolekcines, Modeliai, pagaminti naudojant liejimo būdą.Modelis yra pagamintas iš metalo, plastiko, gumos arba stiklo detalėmis.Ji buvo sukurta pradžioje 20-ojo amžiaus ir populiarumo, kaip kolekcionavimo sukurtas 1950 m.Šiandien, diecast modeliai tapo hobis, kolekcionavimas apie labiausiai išsivysčiusios šalys, o kai kurios besivystančios rinkos šalyse.

2.Kodėl Diecast modeliai yra brangesni nei žaislų modelius, nuotolinio valdymo modelių?

1. Diecast modelis yra aukštos modeliavimas originalios transporto priemonės, jie yra autherized gamyba, transporto priemonių prekės ženklų gauti savo licenciją.bet labiausiai žaislinių transporto priemonių modelius arba RC automobilių modelių nereikia gauti licenciją.

2. Diecast modeliai yra pagaminti iš lydinio, pelėsių kaina yra didelė.

3. Aukštos modeliavimas eksterjero ir interjero detalių.

3.Kodėl kai kurie diecast modeliai yra tokie pigūs, kai kurie yra tokie brangūs.

1.Įvairių mastą (Dydį.

2. Įvairios medžiagos, dalis, funkcijas, dažų paviršiaus.Aukštos klasės produktai paprastai yra naudojamos aukštos kokybės medžiagos.Šimtai dalys, daugybė funkcijų. 3-4 sluoksnių elektrostatinės dažų paviršiaus ir net automobilių važiuoklės sudaro lydinio dalių.

4.Kas yra Brand Factory?

Tai reiškia, kad diecast modelio automobilių, pagamintų automobilių gamintojas.Su diecast gamintojas, pavyzdžiui, Autoart, Karštas ratų, ir kt.Tiesiog corperate daryti OEM/ODM.


  • Savybės: diecast
  • Masto: 1
  • Medžiaga: Metalo
  • Amžius: > 8 metų amžiaus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Automobilis


Žymos: už " honda crv, diecast modelis 1 38, honda civic, crv, liūtas modeliai 118, jungtuvo atjungimo mygtukas, 124 modelis, honda civic diecast, hero honda automobilio modelį, plokštuma, modelis 118.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai