Myriwell 3D Rašiklis, LED Ekranas, 2 Kartos 3D Spausdintuvo Pen Piešimo, Tapybos Pen ABS PLA Gimtadienio Dovana Vaikams, Draugams

€19.34 €31.71
  • w76429
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Myriwell Naują Magic 3d spausdintuvas pen Brėžinys 3D Rašiklis Su 3Color ABS gijų, 3D Spausdinimas, 3d rašikliai vaikams gimtadienio proga

Savybės:

3D Rašiklis ranka brėžinys 3D objektų

0,4 mm Tūtos ir Naudoja ABS 1.75 mm ABS/PLA Medžiaga

Reguliuojamas išėjimo greitis, Patvarumas

LED indikatorius patikrinti darbinė temperatūra

Specifikacija:

Įvestis: AC 110V-220V

Išėjimas: DC 12V 2A

Angos Skersmuo: 0,7 mm

Išėjimo Medžiagos Tipas: Lydyto Fazės Modeliavimas

Liejimo Metodas: 3D Modeliavimas

Spausdinimo Plotas: Neribojama

Pabarstyti Greitis: Reguliuojamas

Matmenys: 187 * 44 * 30 mm

Medžiaga: Plastikinis dangtelis

Grynasis Svoris: 65g

Packge:

1 x 3D rašiklis

1 x 12V 3A Maitinimo Adapte

1 x 9M(3 Spalvų*3M) Nemokamai 1.75 mm ABS Gijų (Spalva Atsitiktine tvarka)

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Dėžutė

Originalo ir Imitacijos, atskirti

Apie Vežimą: 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.Grįžti & Grąžinimo: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.cinamonosodyba.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Apie Garantija: 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.cinamonosodyba.lt!Apie Atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!


  • Ekstruzijos Režimas: Lydyto Fazės Modeliavimas / Lydymosi
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Prekės Pavadinimas: myriwell
  • Dydis: materail
  • Modelio Numeris: LED Ekranas, 3D Spausdinimas Pen
  • Adapterio Tipas: ES MUMS AU UK
  • Matmenys: 220 x 170 x 70 mm
  • Pabarstyti Greitis: Reguliuojamas
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: mazda 3 bk paieška, Dovanų, 3d rašiklis, atveju ender 3, kpop pen, geriausias draugas, kaitinimo pla, kaitinimo mėginys, 3d žmogus marškinėliai, 3d spausdinimo.

Tjeffery
2020-11-18
5/5
I came quickly, I need to get used to it, but here are our first crafts, a sample of the device. In the hand lies comfortably. Interesting so that, but we will learn not soon.
Depersio2005
2021-01-23
5/5
Item is okay. Thanks.
Cunconcuhp121
2020-12-26
5/5
Thank you to the seller, the pen came very quickly (just 5 days) and now I have, what to give for the new year! The handle itself is good, light, comfortable. The speed of feeding plastic is adjusted smoothly, the temperature holds. Included with the handle are templates, a little plastic, instruction. With my order in the kit is also a set of 16 colors of multi-colored plastic. This is not too much, but to start a fascinating way on expensive 3D drawing and printing-enough. Just start-then you want to draw more and more, and here the plastic will need-checked, stock up. In general, it's magic-from multi-colored motors of plastic to create something beautiful, unexpected. Fascinating activity!
Carlosfd87
2020-12-04
5/5
Delivered in a day!! Cool thing. We bought a child, we ourselves are playing))). Super goods, Super delivery.
Nikolaivanov1987
2020-12-20
5/5
Ordered with delivery from Russia. On the fifth day since the order, the parcel was already lying at the point of issue IML. By default, the delivery was by courier, but I changed to the point of issue. The handle itself is quite normal. The child has been using it for a month and a half. Plastic PLA for the child is the most. No sharp smells and melting point leads to Burns. The process of creating bulk crafts is as follows: you print individual flat parts on the printer. On the print there is a transparent thermal film from the pen set. Through the film, the handle is wrapped around the contours of each part. Next, the details of the handle are glued into a voluminous figure.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai