2VNT LA522 Priešgaisrinės Signalizacijos, Dūmų Detektorių, Komunalinių paslaugų Skaitiklių Baterija CR-V9 LA522 9V Išplėstinė Pramonės Ličio Baterija ENERGIZER

€14.83 €17.45
  • w80280
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


2VNT LA522 Priešgaisrinės Signalizacijos, Dūmų Detektorių, Komunalinių paslaugų Skaitiklių Baterija CR-V9 LA522 9V Išplėstinė Pramonės Ličio Baterija ENERGIZER

Įmonės Informacija :

Laiko praėjo, nuo 1996 m., mes buvo daugiausia dėl skatinimo pasaulyje pažangiausius baterija produktus ir technologijas, daugiau nei 20 metų.

Baterijos energijos technologijos yra puikus, ir rinka keičiasi su kiekviena diena.Siekiant geriau paveldėti ir diegti inovacijas, mes turime importuoti daugiau nei 6000 baterijų Sku sandėlyje.Produktas naudojamas padengti karinės, komercinės, pramoninės ir civilinės sektoriuose.

Be agentas pardavimų pirmąjį pasaulyje-line " prekės ženklo baterijų, mes taip pat turime OEM, ODM produktų giliai tvarkymo paslaugas, technologijas, profesionaliau.

Po metų tyrinėjimo ir praktika baterijos energijos technologijos ir nuolatinis kokybės siekimas, mes turime laimėti, palaikymo ir įtvirtinimo daugelis pramonės kolegomis ir neįvykdyti klientų, ir laimėjo gerą reputaciją ir gerą vardą per pramonės plėtros.

Mes esame labai pagerbtas už tai ir labai dėkojame!

Generalinis Direktorius: Joen

Patarimai:

1. Labai ačiū, kad pirkote mūsų produktus.Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes kuo greičiau, mes pasirūpinsime, kad siunta per dvi darbo dienas po apmokėjimo.

2. Kai gaunate produktą, prašome naudoti jį pagal pradinio technines sąlygas, jokios žalos ar netinkamo naudojimo, atkreipkite dėmesį į saugos ir išvengti žalos.

3. Jei pastebėsite kokių nors trūkumų, produkto, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu per 7 dienas po prekių pristatymo, mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

4. Mes neatsakome už jokius nuostolius ar žalą, kurią sukelia žmogaus.Jei jis nėra tinkamas naudoti, kurį įsigijote, mes grąžinsime jums kuo greičiau nepakenkiant antra pardavimas.Tačiau krovinių vežimo, padengia pirkėjas.

5. Dar kartą, mes norėčiau išreikšti savo nuoširdžią padėką jums už jūsų pasitikėjimą ir supratimą.Mes taip pat linkime jums sveikatos ir laimės ir visų geriausia!


  • Dydis: 9V
  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Baterijos Tipas: Ličio
  • Nominalus Galingumas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: CAMFM
  • Modelio Numeris: LA522


Žymos: l baterijas, 9 9v baterija, 9v ličio, bomaker sifi 2 tws, 9 baterijos, 9v krūva, stick v9, 6f22, aaa baterija ličio, 6LR61.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai