F7HSP 135" 16:9HDTV Naujausias 3 kartos ALR ultra plonas fiksuoto rėmo, ekranas UST projektorius

€1 438.98
  • w84188
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


T Prizmę ALR Fiksuoto Rėmo, Ekranas iš mūsų HomeCinema serija yra didelio kontrasto ekranas, specialiai optimizuotas ultra-short-throw (UST) projektorius.Naudojant T-Prism ALR aplinkos šviesos atmesti audinys, kuris kartu privalumų dabartinių monitorių, kurių dydis projektoriaus ekrane.Specialiai sukurta "retroreflective"projektoriuje numatyta dienos šviesos ar aplinkos apšviestumo sąlygomis, anksčiau precedento priešingai, black level, ryškumas ir ryškias spalvas.Su šių savybių, svajonė ateina tiesa - A projektoriaus ekrane gali būti jūsų TV pakeitimas !

APŽVALGA 1. Produkto pavadinimas: F7HSP 150" T Prizmę UST Fiksuoto Rėmo ALR Ekrano Aplinkos Šviesos Atmesti Projekcijos Ekranas Wemax Fengmi 4K Lazerinis Projektorius 2. Tipo audinys: T prizmę UST ALR audinys 3. PASIEKTI, ROHS, be formaldehido s & toluenas 4. Aukštos kokybės perdirbtų, matinės juodos aliuminio rėmas 5. Kraštinių Santykis: 16:9 HDTV 6. Paprastas sieninis montavimas 7. Visiškai 4k UHD gabių, Aktyvių 3D suderinama 8. Labai slim "dizainas ekranas" - tik 7mm kadrų matomas ant kiekvienos pusės 9. Specialiai optimizuota ir tinka tik itin trumpą mesti projektoriai 10.5 Metų Gamintojo Garantija 11. Individualų reikalavimai yra priimtini,

DAUGIAU INFORMACIJOS

Ką isT-Prism ALR Ekrane?

Audinio T Prizmę ALR yra sudarytas iš trapezoids struktūra, atskirų atspindinčiojo paviršiaus & Sugeria surface.By atsisakymas aplinkos šviesos tiesiogiai iš aukščiau, ir statmena ekrano, T Prizmę tiksliai atkartoja ryškios, spalvingos nuotraukos, siūlanti idealus vaizdų kokybę ir patobulintas kontrasto bet kokią programą.

T Prizmę Anti-Light Jokių apribojimų

Specialios optinės struktūros atmesti, aplinkos šviesos tiesiogiai iš aukščiau, ir statmena ekrano.T Prizmę tiksliai atkartoja ryškios, spalvingos nuotraukos, ir teigia priešingai projektoriaus.

Namų Kinas

Prieinami standartą įstrižainių iki 150" į 16:9/16:10/2.35:1. Su beveik tobulas matymo kampas yra 178 laipsniai, mūsų T Prizmę ALR ekrane galima peržiūrėti nuo ekstremalių off axis pozicijas.Super plonas rėmas, todėl puikiai tinka namų kino teatre.

3D Nano - beschichtung

Paviršius yra padengtas 3D nano-beschichtung, kuris sujungia kontrastas ir įgyti puikiai pasiekti 20000:1 kino standartas.Kai T-prism anti-light ekranas, palyginti su įprastu matinis baltas ekranas, vaizdas atgyja ir teigia priešingai projektoriaus.

Unikalus Audinys Įtampa design & U sa draugiškas

Visi aliuminio konstrukcijos, gelžbetonio kampe besiūlių butt bendros, didelės stiprybės, lengvas, visiškai diffirent tradiciniai pavasario fiksuota ekrano, novatoriškas stumdomas mygtukas įrenginio konstrukcija, sutaupyti laiko ir pastangų, paprastas ir praktiškas, patogus ir greitas.

Kas yra tinkamai projektorius įdarbinimas UST ALR Ekrane?

UST ALR rėmo ekranas yra tik stalo tvirtinamą-ultra short throw projektoriai kaip parodyta Pavyzdyje 1 diagramą žemiau.Jei jums reikia įdiegti projektorius montuojamas prie lubų, galite pasukti ekraną aukštyn kojom, kaip parodyta pavyzdyje 2 diagrama.

*Nuotraukos nėra, kad masto ir yra tik iliustravimo tikslais

EKRANO MEDŽIAGOS SPEC

T-Prism UST ALR yra derinys, trapecijos formos fizinė struktūra ir 3D nano-medžiagos, dangos.Dvimatis fizinė struktūra, T-prism UST ALR yra tolygiai paskirstytos išilgine kryptimi.Moksliškai griežtą skaičiavimo ir eksperimentas, pagaliau patvirtinti, kampas, ir aplinkos apsaugą tikslios krypties dengimo technologijos.3D nano-šviesą atspindinčios medžiagos tolygiai padengtas atspindinčios paviršiaus, paliekant tik šiek tiek atspindinti danga šviesą sugeriančių paviršių(iš esmės laikomi juoda narėje), ir T-prism UST ALR yra link viršutinės pusės šviesą sugeriančių paviršių, o apatinė pusė yra atspindinčio paviršiaus, todėl, kad dauguma jų(Apie 93% aplinkos šviesos efektyviai sugeria šviesą sugeriančios paviršiaus pasiekti norimą šviesos atsparumas.Ji priima trapecijos formos optinė struktūra ir krypties dengimo technologijos, kurios daro jos bendras veikimas šiek tiek geriau, nei iš blacking grotelėmis anti-šviesos užuolaidos.

PIEŠIMO IR MATMENYS

Kas yra Teisė Kraštinių Santykis / Formatas jums?

--- 1:1 Kvadratiniai Formatas: Šis vaizdo kraštinių santykis suteikia puikiai kvadrato ekrano formatas orinės projektoriai (OHP) ir yra dažniausiai naudojamos Mokymo/Klasėse.Patarimas: Pasirinkite šį formatą, jei jūs naudojate gimtoji SVGA/XGA Projektorius ir retkarčiais naudoti OHP arba 1:1 skaidrių projektorius, savo pristatymus. --- 4:3 Vaizdo Formatas: Šis vaizdo kraštinių santykis yra tos pačios kaip ir standartinės televizijos (Ne-High Definition) arba kompiuterio (SVGA, XGA, UXGA) rezoliucija.Patarimas:Pasirinkite šį formatą ekrane, jei jūs naudojate gimtoji SVGA, XGA ar UXGA projektorius, savo pristatymus. --- 16:9 HDTV Formatu: Tai yra Didelės raiškos Televizijos (HDTV) formatu ir yra plačiausiai naudojamas kraštinių santykis naujausios televizijos projektų.Patarimas: Pasirinkti 16:9 projektoriaus Ekrane, jei jūs planuojate naudoti jį su gimtąja 16:9 formatas, projektorius. --- 16:10 PV Plačiaekranis: Tai yra labiausiai populiarus kraštinių santykis naujausios WXGA ar WUXGA nešiojamiems kompiuteriams.Patarimas: Pasirinkti 16:10 ekrano, jei jūs naudojate gimtoji plataus ekrano notepad ar wide XGA (UXGA) projektorius. --- 2.35:1 Plačiaekranis Cinemascope formatas: Tai yra puikus, su nauja iškreiptu lęšiai rinkoje šiandien.Patarimas: Pasirinkite šią 2.35:1 formato ekraną, jei jūsų prašymas yra griežtai namų kino Cinemascope pristatymus. 2.35:1 ir 16:9 yra populiariausias formatas Namų Kino.


  • LED Apšvietimas: Prieinama
  • Prekės Pavadinimas: VISUALAPEX
  • Rėmas: 7mm Aliuminio rėmas
  • Nešiojamieji: Taip
  • Aplinkos Šviesos Atsisakymas: 98%
  • Prašymas: High-end namų kino teatro, parodų, svetainė, teatras
  • Mount: Stumdomas mount
  • Formatas: 1
  • Pelnas: 0.85
  • Ekrano Tipas: rėmo ekranas
  • Ekrano medžiagos: T prizmę UST ALR audinys
  • Modelio Numeris: F7HSP
  • Suderinamas: Ultra short throw projektoriai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Žiūrėjimo Kampas : 160Degree


Žymos: alr ekranas, mini projektorius, alr projektorius, pilka projektoriaus ekrano rėmelį, smart tv, fiksuotas rėmas projektorių ekranai, alr projektoriaus ekranas, projekto ekranas, ecran, kontrolės projekcijos ekranai.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai