Atnaujinti MK8 Ekstruderiu Aliuminio Lydinio Blokuoti išvyniojamų ekstruderiu 3D Spausdintuvo Dalys 1.75 mm Kaitinimo Nuotolinio trumpojo nuotolio bendrosios paskirties

€9.95
  • w88708
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Į ekstruderiu yra sumontuotas ant 42 - žingsnis pavaros variklis

STABILUS ir tvirtas: "PASIDARYK pats" rinkinys ir jums reikia į surinkti patys.Mūsų rinkiniai įtraukti visi reikalingi varžtai & reikalingos dalys tiesiogiai pakeisti savo seną originalo silpna, ekstruderiai.

LENGVA ĮDIEGTI: Visi jūs darote, yra unbolt senas originalus Creality ekstruderiu & įsukite naują "Metalo Ekstruderiu" ir pasirengęs pradėti spausdinti.Naudoti 1,75 mm kaitinimo 3D spausdintuvas MK8 išvyniojamų ekstruderiu rėmo.

PRIVALUMAI: privalumai metalo ekstruderiu jums geriau stipresnis spaudimas stumia gijų į spausdintuvą antgalis ir taip bus pagerinti spausdintuvai našumą.Mūsų ekstruderiu rinkiniai reguliuojamas varžtas taip, kad jūs galite reguliuoti slėgį ekstruderiu įrankių, kaip reikia.

Tai modifikuota MK8 Ekstruderiu turi kaitrinės vadovas vamzdis, visi varžtai, atsarginės pavara, ir modernizuotos Išvyniojamų vamzdžių montavimo, už CR-10 3D Spausdintuvas.Mūsų dizainas suteikia visišką paramą flexibles iš įsiurbimo ir išėjimo baigiasi.Mes sumažino kainą ir sudėtingumą, spausdinimo flexibles.Ji taip pat leis spausdinti greičiau su nuolatinių kokybės ir jokios rizikos šlifavimo gijų.

Tiesą sakant, ji atrodo nuostabiai, ir veikia geriau nei plastiko versija įtrauktos į vertybinių popierių spaustuvė.Ji leidžia spausdinti flexibles, ir reguliariai plastikinių siūlų.

Lengva ir patogu naudoti.

Su aukštos kokybės ir patvarus rezultatus.

spalva: raudona

Medžiaga: Aliuminio

Pakuotės Turinys:

1x Creality 3D - Ekstruderiu Upgrade Kit

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

Atotrūkis kaitrinės kanalą sena versija ekstruderiu yra per didelis, sunku išmaitinti sklandžiai

Naujas ekstruderiu sumažina atotrūkį taip, kad šerti yra daugiau sklandžiai


  • Modelio Numeris: CR10 Ekstruderiu
  • Elemento Tipas: Ekstruderiu
  • Prekės Pavadinimas: JKHJ


Žymos: 3d trucker, 3 ender, 3d spausdintuvas priedai profilis, radiatorius chip, kaitinimo pla, enser 3 ekstruderiu, 3d spausdinimo, išvyniojamų vamzdis, ender 3 pro atnaujinti, hotend mk8.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai