9 1 Push Up Stovas Valdybos Įstaiga Pastate ABS pilvo Raumenų Treniruoklis Sporto Reguliuojamas Push Up Stendai Fitneso Namų treniruoklių Salė Įranga

€7.72 €9.41
  • w89577
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


[relateproductdetail/]

Daugiafunkcis Push Up Stovas Valdybos Išsamią Fitneso Pratimas Treniruotės, Push-up Stendai Įstaiga Pastate Mokymo treniruoklių Salė

Aprašymas:

Push Up " - tai novatoriškas spalvomis roses valdybos mokymo sistema, kuri stiprina ir formuoja visą jūsų viršutinė kūno dalis (krūtinės, pečių, nugaros ir rankos), o užsiima savo bendrą šerdį.

Tai sudėtingas stiprumo ir kondicionavimas 10 savaičių programa sujungia push ups su intensyvus kalorijų deginimas širdies, plyometrics, ir core pratimai skirti viso kūno treniruotės.Vos 30 minučių per dieną, jums bus sukurti raumenų, statyti viršutinės ir apatinės kūno jėga, deginti kalorijas ir numesti svorio.

Savybės:

1. Skirtingomis spalvomis push up valdybos tikslus, specifiką raumenys dirbo (Mėlyna-krūtinės, Raudonų pečių, Geltona-atgal, ir Žalia-tricepsas)

2. Sunkiųjų "Plug&, Paspauskite" push up valdybos sistema su keliais pozicijas ir kampų, kad skulptūra ir padidinti viršutinę kūno apibrėžimas

3. Deginti kalorijas ir padidinti jėgą su šio novatoriško roses sistemą, todėl jums per viso kūno jėga ir kondicionavimas treniruotės.

4. Nešiojami, Paprastas Surinkimas ir Saugojimas.

5. Premium, Minkšta, neslidus Rankiniai Spaustuvai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Paramos Lenta Dydis: 59.5x18x2cm/23.42x7.08x0.78"

Svoris: 1100g

Rankenos: 1pair

Pakuotė: PE Maišas

Naudojimas: Naudotis nugaros raumenis ir pilvo raumenis.

Pastabos:

Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

1 x Push Up Stovas Valdyba

[relateproductdetail/]


  • Forma: I-formos, Push-up Stovas
  • Mokymo Režimas: Kita
  • Funkcija: Išsamią Fitneso Pratimas
  • Modelio Numeris: Push up stovas Valdyba
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: fitneso įranga push up, tinka įrengti, dviračių roller, su push up, vip namų treniruoklių salė, roses stovo valdyba, squat rack, calisthenics fitneso įranga, prekės salė, vyrai įstaiga pastate.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai