Automobilių nerūdijančio plieno uodega gerklės, vienas taškas dvi tiesios išmetimo vamzdžio, dvigubo vamzdžio uodega gerklę

€7.29
  • w97520
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Produkto Aprašymas

Automobilių nerūdijančio plieno uodega gerklės, vienas taškas dvi tiesios išmetimo vamzdžio, dvigubo vamzdžio uodega gerklės, automobilių duslintuvo bendras išmetamųjų uodegos vamzdis Produkto pavadinimas: Automobilių modifikuoti išmetimo vamzdis Modelis: Vienas iš dviejų sidabro juoda alkūnė-įstrižai burną Medžiaga: nerūdijantis plienas Svoris: 320g Pakavimo dėžės Įpakavimas: 60 vnt. Tinka modeliai su 1.5-2.2 poslinkis uodega, gerklės forma: lenktas Universalus uodega gerklės, tinka daugeliui modelių su išmetamųjų vamzdžių rinka pagal 5.3-3.8 cm skersmuo [išskyrus mažo dydžio].Jūs galite pasirinkti pagal išmetimo vamzdžio transporto priemonės.Jei duslintuvas yra tiesus, galite pasirinkti, tiesūs arba kreivi.Galite pasirinkti, lenktas skyriuje. [Sprendžiant, ar uodega gerklės yra tinkamos] Vidinis skersmuo uodegos gerklės sąsaja yra 63MM, ir išorinis skersmuo automobilio išmetimo vamzdžio yra matuojama.Jis gali būti naudojamas, jei jis yra mažesnis nei 58MM.Montavimo būdas: naudoti srieginio sujungimo metodas, atlaisvinkite varžtą ant uodegos vamzdis, įdėti uodegos vamzdį į reikiamą vietą ir uodegos automobilio išmetimo vamzdžio, ir tada priveržkite varžtą su raktu.Tai trunka tik 5 minutes, tai padaryti patys! 【Patarimai】 1. Atstumas tarp galinių gerklės ir bamperis turi būti bent 2cm išvengti plikyti bamperis dėl aukštos temperatūros išmetimo dujų. 2. Prašome dėvėti pirštines, kai diegimas, tik tuo atveju, jei rimtai susižeisti. 3. Kai automobilis ką tik sustojo, ar pradėjo, prašome nediekite šio produkto nebūtų sudeginta išmetimo vamzdžio.

Dėkojame, kad Lankotės mūsų ! :)


  • Elemento Tipas: Chromo Stilius
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Žymos: dalimis ford fiesta mk7, padas ford kuga, nustatyti fiat ducato, qashqai sijonai, "dacia logan, q7, tranzito, priedų suzuki jimny, w204, rūko golf 4.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai