2vnt Golfo 6 Mk6 Grnt R20 2009-Šoninis Veidrodis Apima Kepurės(Anglies Išvaizdą)Pakeitimas Anglies Veidrodis Kepurės Šildomi Veidrodėliai

€15.75 €34.23
  • w99407
  • Yra sandėlyje

Į krepšelį


Nesijaudinkite!Mes suteikti jums su atrankos pasirinktas aukštos kokybės logistikos kanalai (gali būti pateiktas), mes išsiųsti kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo, prašome būti tikri, kad perkate!

Tinka:VW Golf 6 VI MK6/GTI/R20 2008-2013 m. 1.Jokio gręžimo,be pakeitimo,Aukštos kokybės danga, apsaugoti,išvalyti uv paviršiaus yra toks švelnus.Aišku, anglies pluošto struktūra,super lengvas,su poliruotas ir blizgus paviršius. 2.Aukštos kokybės danga, apsaugoti,išvalyti uv paviršiaus yra toks švelnus 3.Iš karto suteikia jūsų automobiliui labiau agresyvus priekis ir žymiai pagerina sportišką išvaizdą. 4.Supakuotas su kieto dėžutė, užpildyti su puta, taip, negali būti pažeista tolimojo susisiekimo.Įrengimas:Įjunkite galinio vaizdo objektyvas su maksimaliu kampu ir nuimkite objektyvo, laikydami jį į vieną pusę.Naudoti varna plokštė atidaryti dvi sagtys.Pašalinti originalaus veidrodžio dangtelis.Vieta nauja, tiesiogiai į montavimo padėtį ir stumti jį visą kelią į sagtį.Vieta veidrodis objektyvas su taikinį arch.Montavimas baigtas.Spalva:anglies spalva Medžiaga:ABS Vieno dydžio maždaug.:25*11cm Pakuotės Turinys: 1 pora * galinio vaizdo veidrodėlis apima VW(Dešinėje & Kairę pusę) Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Prekės Svoris: 0.6kg
  • Elemento Tipas: Veidrodis & Apima
  • Medžiagos Tipas: ABS/Anglies Pluošto


Žymos: vw jetta prekinis, galinis valytuvas, veidrodis scirocco, grnt polo, golf 7 veidrodis, volkswagen polo 6r priekinės grotelės, 3d metalo skorpionas, dinaminis led vw passat b6, tiguan, golf 7 rinkinys, golf jetta.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai